Donaris 930 x 122

coronavirus

Cadre medicale din Argeş, infectate cu noul coronavirus

Conform statisticilor oficiale, personalul medical este cel mai predispus la infectarea cu noul coronavirus, fiind în prima linie de luptă împotriva Covid-19.

Citiți și: Urmează un mare haos într-un sector vital! Se strâng semnături

Conform prim-vicepreședintelui Federației Sindicale Sanitas Argeș, Gabriel Eana, din cei circa 5.000 de membri ai sindicatului din județul nostru circa 1.300 deja au fost confirmați, cu teste, că au contactat coronavirusul.

„Asta înseamnă că, oficial, circa 25% dintre membrii noștri de sindicat au fost infectați. Dacă mai punem la socoteală și persoanele care au fost infectate, dare nu au făcut teste sau au fost asimptomatice, probabil că putem vorbi despre undeva la peste 50% dintre membri ca fiind infectați. Și atunci, cum să nu ieșim în stradă și să nu protestăm când la spitalele mari din județ nu au fost date sporurile de risc Covid, iar salariile pentru acest an au fost înghețate?”, ne-a declarat Eana.

Citiți și: Alexandru Rafila despre valul 6: „Situația din spitale este sub control”

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90