930X122 MAIA

cezar ouatu

VEDETĂ DE LA EUROVISION, CONCERT ÎN PITEŞTI

Vedetă de la Eurovision, concert în Piteşti. Filarmonica Piteşti vă invită ca joi, 13 aprilie 2017, de la ora 19, la Centrul Multifuncţional, să vă bucuraţi de tradiţionalul concert vocal-simfonic extraordinar de Paşte.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Alături de orchestra Filarmonicii, dirijată de Tiberiu Oprea, vor evolua soprana Mediana Vlad şi contratenorul Cezar Ouatu, care ne-a reprezentat ţara la Eurovision 2013. În program: Samuel Barber – Adagio pentru orchestră de coarde op. 11 şi Giovanni Battista Pergolesi – Oratoriul „Stabar Mater”.

Născut într-o familie de muzicieni, Cezar Ouatu a învăţat de la 6 ani să cânte la pian. A absolvit Liceul Muzical „Carmen Sylva” din Ploieşti şi Conservatorul „Giuseppe Verdi” din Milano. A debutat ca interpret profesionist pe scena Teatrului „La Fenice” din Veneţia, cântând ulterior pe cele mai importante scene din lume. A obţinut premii la diverse concursuri de canto din Barcelona, Dresda, Milano, San Marino şi Monaco.

Citiți și: Artiști colosali, din nou la Pitești!

A susţinut concerte alături de soprana Angela Gheorghiu, a cântat în 2014 în deschiderea concertului din Bucureşti al lui Andrea Bocelli şi a reprezentat România la Eurovision în 2013, în Suedia, ocupând locul 13. A mai concertat la Filarmonica Piteşti, anul trecut.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3