Donaris 930 x 122

caragiale

EVENIMENT „CARAGIALE” ÎN MIOVENI

Oraşul Mioveni – Centrul Cultural şi trupa de teatru Clubul Veseliei au prezentat ieri două spectacole dedicate împlinirii a 164 de ani de la nașterea marelui dramaturg I. L. Caragiale.

Citiți și: Eveniment istoric la Mioveni!

Primul spectacol, intitulat “Caragiale nu are vârstă”, a fost împărțit în două reprezentații: una pentru elevii claselor I-IV, care a cuprins scenete precum „Vizită”, „Justiție”, „Căldură mare”, „La poștă” și „Bubico”, și o alta pentru clasele V-VIII și liceu, care a inclus piesa „O noapte furtunoasă”, pusă în scenă cu ajutorul grupei mari de actori.

Distribuția a fost următoarea Natalia Barbu (în rolul Veta), Claudia Ghena (Zița), Radu Dumitra (Jupânul Dumitrache), Nicolae Simescu (Ipingescu), Georgian Comana (Chiriac), Andrei Tudor (Spiridon) și Mirela Tomescu (Rica). Micii actori sunt pregătiți de profesorul Ionuț Vlad.

Citiți și: Sponsorizare de zeci de mii de euro la Centrul Cutural Mioveni

Spectacolele au avut loc în sala mare a Centrului Cultural Educativ Mioveni.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90