930X122 MAIA

aschiuta

JOACĂ ȘI JUCĂRII pentru copii la Teatrul „Aşchiuţă”! VEZI GALERIE FOTO!

Ideea de a învăţa să ai deschiderea de a oferi fără să aştepţi neapărat ceva în schimb este susţinută și de directorul Teatrului pentru copii şi tineret „Aşchiuţă” din Pitești, Florin Dumitru.

Citiți și: Dramele prin care au trecut acești părinți!

Acesta i-a obişnuit pe copiii care trec pragul teatrului ca la fiecare premieră să aibă parte și de un eveniment complementar. Cum astăzi a avut loc premiera spectacolului „Frumoasa din pădurea adormită”, nu putea lipsi din cadru un Târg de jucării. Conceptul este simplu: ca şi copil nu plăteşti bilet de intrare, dar vii însoţit de părinți și de un prieten drag, un ursuleţ, o păpuşă sau un cub, iar la sfârşitul piesei pleci acasă cu o altă jucărie, a altui copil!

Scopul este de alimentare printre copii a sentimentului de generozitate, de a dărui şi de a primi, ne mărturiseşte directorul teatrului, Florin Dumitru: ”Am văzut într-o ediţie precedentă, emoţia lor era fantastică…”. Planul este foarte bine pus la punct. La finalul spectacolului, toţi copiii care au lăsat o jucărie la intrare au primit, în schimb, o alta. În urma unei extrageri, copiii au fost legaţi la ochi şi au ales dintr-un coş, la întâmplare, un alt tovarăş de companie.

Citiți și: Argeș. Cea mai numeroasă familie din România! Mama eroină cu 20 de copii

Directorul Florin Dumitru îi aşteaptă şi duminică pe copii să vină la „Aşchiuţă” la ora 11:30, la spectacol și la Târgul de jucării.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3