930 x122 grota rece

ivascu

MĂLĂELE, TEATRU, PÂINE ȘI STRUGURI PENTRU PUBLICUL PITEȘTEAN

Piesa ”Podu’”,  de Paul Ioachim, prezentată de Teatrul Metropolis din Capitală, s-a bucurat de un mare succes în Piteşti. Publicul venit aseară la Casa de Cultură a Sindicatelor a avut parte de un spectacol de cinci stele.

Citiți și: ULTIMA PIESĂ A FESTIVALULUI DE TEATRU DIN MIOVENI SE JOACĂ ÎN PITEȘTI

Horaţiu Mălăele, George Ivaşcu şi Meda Victor i-au cucerit pe spectatori cu replici care au provocat hohote de râs, deşi subiectul era unul cât se poate de delicat: sinuciderea. La final piteștenii au primit pâine și struguri din recuzita spectacolului regizat de Horaţiu Mălăele, împărţite ”frăţeşte” chiar de marele actor.

“Mă bucur că după foarte mulţi ani în sfârşit am revenit în Piteşti. Publicul este foarte cald. Vreau să subliniez ceva şi trebuie să îi mulţumesc pe această cale: este un public inteligent, care ştie să râdă la comedie de bună calitate şi care a prins subtilităţi, nuanţe, jocuri. Eu, ca director al teatrului Metropolis, trimit aici cu drag multe spectacole.”, a spus George Ivaşcu pentru ePiteşti. „Este pentru prima dată când ajung în acest spaţiu. A fost foarte frumos! Am avut parte de un public călduros, dornic de Horaţiu, dornic de teatru. Mă uitam la oameni că erau fericiţi la sfârşit… Ca să nu mai spun de reacţiile pe care le-au avut pe tot parcursul spectacolului! Foarte frumoase reacţiile, demne de orice mare metropolă din lumea asta!”, ne-a declarat, la rândul ei, actriţa Meda Victor.

Citiți și: HORAȚIU MĂLĂELE, AZI TEATRU DE CATEGORIE GREA ÎN MIOVENI

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90