New Profesional Consult 930 x 122

caramitru

TEATRU DE COLECȚIE: MĂLĂELE ȘI CARAMITRU JOACĂ DISEARĂ ÎN PITEȘTI

Inițial spectacolul ar fi trebuit să aibă loc în luna noiembrie a anului trecut, dar atunci a fost amânat. Piesa „Dineu cu proşti” a Teatrului Național București urmează să se joace astăzi, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piteşti.

Citiți și: ULTIMA PIESĂ A FESTIVALULUI DE TEATRU DIN MIOVENI SE JOACĂ ÎN PITEȘTI

Biletele deja cumpărate au rămas valabile. Pentru piteștenii interesați să-și cumpere bilete în următoarele ore, precizăm că prețul unui tichet este de 100 de lei pentru un loc în prima parte a sălii şi de 80 de lei în cea de a doua.

În „Dineu cu proşti”, o piesă de Francis Veber, joacă marii actorii Horaţiu Mălăele și Ion Caramitru. De asemenea, printre alții în distribuție mai figurează Teodora Mareș, Medeea Marinescu și Alexandru Bindea. Regia este semnată de Ion Caramitru. (Foto: Arhivă)

Citiți și: HORAȚIU MĂLĂELE, AZI TEATRU DE CATEGORIE GREA ÎN MIOVENI

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3