930×122 CAPRA 5

pescarusul

SE ANUNȚĂ UN REGAL TEATRAL! PRIVEȘTE SCENE DIN „PESCĂRUȘUL”!

Săptămâna viitoare va începe cum nu se poate mai bine pentru iubitorii de teatru din Pitești. Pe 7 aprilie, de la ora 19:30, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor se va juca „Pescărușul”, de Cehov.

Citiți și: ŞTEFAN BĂNICĂ, SINGUR PRINTRE FEMEI PE SCENA CASEI SINDICATELOR

Piteștenii vor avea ocazia să vadă mari actori ai Teatrului de Comedie din București. În regia lui Claudiu Goga, spectacolul îi prezintă pe Emilia Popescu şi Ştefan Bănică în rolurile Arkadina și Trigorin. Celor doi li se alătură Vladimir Găitan, Carmen Tănase, Florin Dobrovici, Gheorghe Dănilă, Mirela Oprişor, Dragoş Huluba, Alexandru Pavel, Anca Dumitra, George Grigore şi Rădiţă Roşu. Biletele se găsesc la Agenția de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor și online pe www.vandbilete.ro. Prețul unui bilet, în funcție de categorie, este de 80 de lei sau 100 de lei.

Vă invităm să urmăriți selecțiuni dintr-un spectacol de zile mari, cu actori de poveste: http://www.youtube.com/watch?v=B6RV8N-9UNA&feature=youtu.be.

Citiți și: ȘTEFAN BĂNICĂ, „DESCULȚ ÎN PARC” LA TEATRUL DAVILA

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3