930×122 CAPRA 5

cehov

ȘTEFAN BĂNICĂ ȘI EMILIA POPESCU VOR JUCA ÎN PITEȘTI

Spectacolul Teatrului de Comedie București “Pescărușul”, în regia lui Claudiu Goga, îi prezintă pe Emilia Popescu şi Ştefan Bănică în rolurile Arkadina și Trigorin. Celor doi li se alătură Vladimir Găitan, Carmen Tănase, Florin Dobrovici, Gheorghe Dănilă, Mirela Oprişor, Dragoş Huluba, Alexandru Pavel, Anca Dumitra, George Grigore şi Rădiţă Roşu.

Citiți și: ŞTEFAN BĂNICĂ, SINGUR PRINTRE FEMEI PE SCENA CASEI SINDICATELOR

Regizorul Claudiu Goga a realizat un spectacol în care povestea din piesă să fie interesantă şi emoţionantă, dar şi uşor de înţeles pentru spectatorul de azi, totul fiind conceput, însă, „fără a trăda sensul fundamental al operei”. Montată într-un stil tonic și revigorant, piesa este o creaţie reuşită a emoţiilor, emoții care nu îl slăbesc o secundă pe spectator. Complexitatea interpretărilor actoriceşti le deschide spectatorilor lumi aparte, în care sunt pictate tablouri de singurătate veşnică, dorinţe neîmplinite, visuri otrăvitoare şi pasiuni nestăvilite. „Pescăruşul”, piesă în patru acte a lui A.P.Cehov, a fost jucată pentru prima dată pe scena Teatrului „Alexandrinsky” din Sankt Petersburg în octombrie 1896. De atunci încoace a cunoscut montări memorabile în întreaga lume.

În Pitești piesa se va juca luni, 7 aprilie, cu începere de la ora 19:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Biletele se găsesc la agenția de bilete a sălii de spectacole.

Citiți și: ȘTEFAN BĂNICĂ, „DESCULȚ ÎN PARC” LA TEATRUL DAVILA

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90