Donaris 930 x 122

pescarusul

ȘTEFAN BĂNICĂ ȘI EMILIA POPESCU JOACĂ ÎN ACEASTĂ SEARĂ ÎN PITEȘTI

Iubitorii de teatru din Pitești sunt așteptați în această seară la Casa de Cultură a Sindicatelor. Cu începere de la ora 19:30 trupa Teatrului de Comedie din București va juca „Pescărușul”, de Cehov, în regia lui Claudiu Goga.

Citiți și: ŞTEFAN BĂNICĂ, SINGUR PRINTRE FEMEI PE SCENA CASEI SINDICATELOR

În rolurile principale, Ștefan Bănică și Emilia Popescu. Celor doi li se alătură Vladimir Găitan, Carmen Tănase, Florin Dobrovici, Gheorghe Dănilă, Mirela Oprişor, Dragoş Huluba, Alexandru Pavel, Anca Dumitra, George Grigore şi Rădiţă Roşu. “Mă bucur că putem juca Pescărușul, de Cehov, și în alte orașe din țară. Este o piesă clasică a literaturii universale, într-o montare foarte interesantă a regizorului Claudiu Goga, în care joc alături de colegii mei de la Teatrul de Comedie și de tineri actori foarte talentați. Vă aștept în această seară la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești!”, acesta este mesajul lui Ștefan Bănică pentru publicul piteștean iubitor de teatru.

Biletele se găsesc la Agenția de bilete a sălii și online pe www.vandbilete.ro. Prețul unui bilet, în funcție de categorie, este de 80 de lei sau 100 de lei.

Citiți și: ȘTEFAN BĂNICĂ, „DESCULȚ ÎN PARC” LA TEATRUL DAVILA

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3