930 x122 grota rece

arta

VEDETĂ DIN „LAS FIERBINȚI” JOACĂ ÎN MIOVENI

Vedetă din „Las Fierbinți” joacă în Mioveni. Spectacolul teatral “Artă” se va juca astăzi, de la ora 19, la Centrul Cultural Mioveni, în cadrul evenimentului „Luna de teatru”.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Este o comedie spumoasă, susținută admirabil de Vlad Zamfirescu (Marc), Șerban Pavlu (Serge) și Gheorghe Ifrim (Yvan), cu ajutorul regizorului Cristi Juncu. Gheorghe Ifrim este cunoscut publicului mai ales din serialul „Las Fierbinți”, difuzat de PRO TV, în care joacă rolul primarului.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

În “Artă”, trei foarte buni şi vechi prieteni pornesc o discuţie pe tema artei contemporane, provocată de achiziţia de către doctor a unui tablou foarte scump, care se reduce la o suprafaţă complet albă.

Totul se desfăşoară sub forma unei spumoase şi inteligente conversaţii, în care teme precum snobismul, moda psihanalizei şi a homeopatiei, arta conceptuală şi elitismul sunt numai ţesătura exterioară sub care se ascunde adevăratul subiect al piesei: valoarea prieteniei şi felul în care ea se modifică odată cu trecerea timpului.

Piesa îi aparține Yasminei Reza, dramaturg de notorietate, scriitoare și actriță, aflată în mare vogă, multipremiată, ale cărei piese sunt jucate nu doar în țara natală, Franța, ci și pe marile scene ale lumii. Acum și în Mioveni, pe scena Centrului Cultural.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3