New Profesional Consult 930 x 122

festival

VEDETĂ, LA FESTIVALUL NAȚIONAL DE TEATRU LUDICUS

Vedetă, la Festivalul Național de Teatru Ludicus. În perioada 12-14 octombrie 2018, Primăria Mioveni, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni vor organiza Festivalul Național de Teatru Ludicus, ediția a XV-a.

Citiți și: Programul instituțiilor din Mioveni, în minivacanța de Rusalii

Festivalul-concurs li se adresează copiilor pasionați de arta teatrală de la gimnaziu și liceu, iar în cursa pentru câștigarea marelui trofeu au rămas în urma selecției 8 trupe.

PROGRAMUL COMPLET AL FESTIVALULUI (click pe imagine):

Citiți și: Acțiune de ecologizare la Mioveni

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 12 octombrie, de la ora 18, în sala de spectacole a Centrului Cultural Mioveni, fiind urmată de proiecția filmului „Faces places” (regia Agnes Varda), proiecție oferită în parteneriat cu Asociația One World România (click pe imagine):

Sâmbătă, 13 octombrie, la ora 15:30, va începe competiția pentru trupele de liceu, pe scenă urmând să urce ScenArt (Buzău), Phantasia (Craiova), Bastion (Buftea) și Protha (Panciu).

Competiția va continua duminică, 14 octombrie, de la ora 10, cu trupele de gimnaziu Ah-Hoc (Pitești), Keyko (Câmpulung), Epic (Pitești) și KidStar (Slatina). Seara, de la ora 18, vor avea loc festivitatea de premiere și ceremonia de închidere a festivalului.

La ediția din acest an participă și 10 voluntari, care vor oferi sprijin pe parcursul celor 3 zile de eveniment. Juriul va avea în componența sa pe cunoscuta actriță și prezentatoare tv Paula Chirilă (ca președinte), pe talentata actriță de teatru și film Iulia Verdeș și pe Laurențiu Tudor, actor și regizor independent.

Evenimentul se va desfășura în sala de spectacole a Centrului Cultural Mioveni, iar intrarea pentru public va fi liberă, în limita numărului de locuri.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3