Donaris 930 x 122

Arges

STAȚIUNI TURISTICE ÎN ARGEȘ?

Stațiuni turistice în Argeș? Simona Brătulescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean (CJ), a fost recent la Ministerul Turismului pentru a discuta cu reprezentanţii Guvernului despre posibilitatea finanţării unor proiecte din Argeş.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

Principala temă de discuţie a reprezentat-o găsirea de fonduri pentru ca pârtia de schi de la Molivişu să fie finalizată în acest an cu bani de la Guvern. Pârtia ar urma să facă parte din proiectul viitoarei staţiuni de schi în cazul căreia s-au pierdut, din păcate, fondurile europene obținute inițial.

Potrivit vicepreședintelui CJ, vor fi reluate şi proiectele cu judeţul Dâmboviţa pentru masivul Leaota, acolo unde, de asemenea, se doreşte înfiinţarea unor staţiuni de schi. O altă preocupare este aceea de a declara comunele Rucăr, Dâmbovicioara şi Nucşoara drept staţiuni. Prima condiţie care trebuie îndeplinită este ca localităţile respective să fie 100% racordate la rețelele de apă şi canalizare.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

În Argeş există o singură staţiune clasificată oficial ca atare – Bădeşti Băi, în comuna Bârla.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3