Nisan 930 x 122

Arges

STAȚIUNI TURISTICE ÎN ARGEȘ?

Stațiuni turistice în Argeș? Simona Brătulescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean (CJ), a fost recent la Ministerul Turismului pentru a discuta cu reprezentanţii Guvernului despre posibilitatea finanţării unor proiecte din Argeş.

Citiți și: ARGEȘ: AGENȚIA DE MUNCĂ A FĂCUT ANUNȚUL

Principala temă de discuţie a reprezentat-o găsirea de fonduri pentru ca pârtia de schi de la Molivişu să fie finalizată în acest an cu bani de la Guvern. Pârtia ar urma să facă parte din proiectul viitoarei staţiuni de schi în cazul căreia s-au pierdut, din păcate, fondurile europene obținute inițial.

Potrivit vicepreședintelui CJ, vor fi reluate şi proiectele cu judeţul Dâmboviţa pentru masivul Leaota, acolo unde, de asemenea, se doreşte înfiinţarea unor staţiuni de schi. O altă preocupare este aceea de a declara comunele Rucăr, Dâmbovicioara şi Nucşoara drept staţiuni. Prima condiţie care trebuie îndeplinită este ca localităţile respective să fie 100% racordate la rețelele de apă şi canalizare.

Citiți și: NOI POLIȚIȘTI ÎN ARGEȘ

În Argeş există o singură staţiune clasificată oficial ca atare – Bădeşti Băi, în comuna Bârla.

Jupiter 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066