Donaris 930 x 122

cireaș de pe tort

SOLISTUL DE LA „DAVILA” A GĂTIT LA „CIREAȘA DE PE TORT”

La emisiunea culinară „Cireaşa de pe tort”, de pe Prima TV, a participat şi Marius Bălan, solistul de muzică ușoară al secției de estradă a Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești. Nu în calitate de concurent, ci de ajutor de nădejde pentru buna sa prietenă Emilia Dorobanţu,  interpretă de muzică populară din Slatina (Curtişoara), judeţul Olt.

Citiți și: Senzație culinară: Deschiderea unui Fast-Food în Centrul Piteștiului, lângă Davila

„Întâlnirea dintre noi pe scenă şi mai apoi la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti a făcut în timp ca între mine şi Emilia să se lege o prietenie frumoasă. Când am primit invitaţia să fiu surpriză pentru ziua în care ea va găti la „Cireaşa de pe tort” am răspuns afirmativ, fără să stau pe gânduri. A fost o reală plăcere.”, spune Marius Bălan pentru ePiteşti. În cadrul emisiunii cei doi s-au dus împreună la cumpărături. Emilia şi Marius s-au descurcat de minune la piață, primind chiar şi produse gratis după ce frumoasa olteancă le-a cântat comercianților. Gătitul a fost presărat, cum altfel?, cu voie bună și cântece, cei doi fâcând duete în bucătărie.

Ciorba de praz, tochitura dacică cu mămăliguţă, papanaşii cu smântână şi dulceaţa pregătite de Emilia și Marius i-au dat gata pe ceilalți concurenți: Valentin Sanfira, solist al ansamblului “Doina Gorjului”, Nicolae Datcu, solist al ansamblului artistic „Ciocârlia” al Ministerului Afacerilor Interne, Ornela Pasăre, interpretă de muzică populară din Gorj, şi Claudia Ghiţulescu. Notele au fost şi ele pe măsură: 10 pe linie pentru Emilia Dorobanțu. Rămâne de văzut cine va câştiga ediţia.

Citiți și: (VIDEO) PARCARE ÎNCHISĂ

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3