Donaris 930 x 122

gavana

CÂRCIUMĂ LA LOCUL DE JOACĂ, ÎN GĂVANA: „SE BEA, SE FUMEAZĂ, E MIZERIE!”

„Cârciumă” la locul de joacă, în Găvana: „Se bea, se fumează, e mizerie!”. Un piteștean din cartierul Găvana III ne semnalează pe adresa redacției mai multe probleme cu care s-ar confrunta părinții care își duc copiii la locul de joacă din spatele blocului M7 (din vecinătatea ansamblului rezidențial Găvana Towers).

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Cetățeanul a reacționat după ce a aflat din știrea publicată de noi lista locurilor de joacă din Pitești care vor fi modernizate în 2018 (știrea, AICI) și după ce a aflat de locul de joacă din Trivale reabilitat ca urmare a unui articol publicat de ePitești (AICI, articolul).

”Zilnic, în timpul orelor de curs, locul de joacă este plin de elevi care fumează, iar seara se consumă băuturi alcoolice, profitându-se de starea deplorabilă a parcului.”, afirmă, revoltat, piteșteanul.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Bărbatul adaugă și că ”leagănele sunt rupte, băncile distruse, iar în tot parcul se găsesc sticle și mizerie de la câinii pe care stăpânii lor îi aduc să își facă nevoile.”

”Acest parc este foarte frecventat de copii, fiind foarte mulți în zonă, dar condițiile de joacă lasă de dorit. Ținând cont că a venit primăvara, considerăm că pentru copii ar fi cea mai mare bucurie modernizarea locului de joacă. Ne este și frică să nu se rănească copiii jucându-se acolo! Trebuie să stăm numai lângă ei.”, încheie piteșteanul.

O echipă de teren a ePitești s-a deplasat la fața locului.

În ceea ce privește faptul că în zonă ar fi ”elevi care fumează” și că ”se consumă alcool”, am luat legătura cu purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești. Bogdan Aristănțoiu precizează că o echipă de polițiști locali va verifica sesizarea.

”Îi rugăm pe cetățeni să apeleze numărul de telefon 0248/210.230 de fiecare dată când situația o impune.”, transmite Aristănțoiu.

Le reamintim cititorilor noștri că ne pot trimite sesizări prin mesaj pe pagina de Facebook ePitești, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro, dar și pe WhatsApp, la numărul de telefon 0733.797.066.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3