New Profesional Consult 930 x 122

adp

AVEM LISTA: LOCURILE DE JOACĂ DIN CARTIERE CARE VOR FI MODERNIZATE

Avem lista: Locurile de joacă din cartiere care vor fi modernizate.

Citiți și: Pitești. Noi locuri de joacă pentru copii

După cum v-am informat, Administraţia Domeniului Public (ADP) are în acest an un buget de 2.800.000 de lei pentru reabilitarea şi modernizarea în Pitești a unor locuri de joacă pentru copii.

Astăzi vă prezentăm lista acestora. Potrivit directorului ADP, Mircea Branişte, în 2018 vor fi modernizate locurile de joacă din următoarele zone: blocurile 25-30 din cartierul Craiovei; blocul B2 din cartierul Prundu (parc); blocul H4 „Burebista” din Războieni; blocurile B15, B16 și B17 din Banat; blocul C18 Centrofarm; blocul E1 din Nord; blocul P10 din Eremia Grigorescu și blocul T7 de pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Găvana.

Citiți și: Comisia de Circulație Pitești: De astăzi, nouă modificare în traficul din oraș

Mircea Braniște precizează că, dacă vor exista solicitări în acest sens, ADP va monta la locurile de joacă modernizate şi aparate de fitness.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3