New Profesional Consult 930 x 122

adp

Pitești/Video – Lucrare marca ADP. Bătaie de joc la adresa șoferilor în Nord!

Primăria Pitești, prin Administrația Domeniului Public și SC Apă Canal 2000 SA, a demarat începând din luna mai a acestui an, o campanie de înlocuire și aducere la cotă a căminelor de vizitare și a capacelor de canal din Pitești, campanie adusă la cunoștința piteștenilor, printr-un comunicat de presă emis de Primărie.

Citiți și: Comisia de Circulație Pitești: De astăzi, nouă modificare în traficul din oraș

Lucrările au început pe strada Smeurei, Calea Câmpulung și Calea Bascovului, continuând și pe Bd. N. Bălcescu.

Și atât de bune au fost lucrările executate de ADP, încât primele probleme au și apărut. De două zile, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, lângă benzinăria Mol, în fața scării C a blocului L 4, lucrările la un capac de canal par să nu se mai finalizeze.

Citiți și: Amplă acțiune, astăzi, în centrul Piteștiului

Dacă până mai ieri zona era marcată, semn că e în lucru, astăzi, a fost lăsată în voia sorții. În timp ce muncitorii de la ADP, aflați sub conducerea Anei Livia Rădulescu, consideră, poate, lucrarea terminată, șoferii care tranzitează zona sunt în pericol să-și avarieze mașinile.

Gaura de canal este acum împrejmuită de pietriș.  Aceasta este imaginea lucrului ”bine făcut” pe banii piteștenilor!

ȘOFERII SUNT REVOLTAȚI

Șoferii sunt de-a dreptul revoltați că sunt nevoiți să suporte, vrând nevrând lucrarea de mântuială care nu este decât o bătaie de joc la adresa lor.

Mulțumim doamnei director de la ADP – Ana Livia Rădulescu pentru condițiile create și pentru lucrările de bună calitate! Se pare că muncitorii de la această instituție lucrează doar de luni până vineri, până la ora 16.00, program incompatibil cu salariul, tindem să credem. Salariile de la ADP pot fi consultate, AICI: Exclusiv. La ADP sunt 250 de angajați.

Dincolo de disconfortul creat șoferilor, deranjant este faptul că nimeni din Primăria Pitești nu a criticat lucrarea de mântuială. Rămâne de văzut dacă se va lua atitudine cu privire la această situație, destul de neplăcută pentru imaginea unui oraș – municipiu de reședință.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90