New Profesional Consult 930 x 122

adp

PITEȘTI: BĂTĂTOARELE DE COVOARE ȘI CULMILE DE RUFE VOR FI DESFIINȚATE

Bătătoarele de covoare de la blocurile din Pitești vor fi desființate, potrivit unui proiect de hotărâre adoptat în cea mai recentă ședință ordinară în plen a Consiliului Local.

Citiți și: ADP Piteşti plătește bani grei pentru pază

Desființate vor fi și culmile pentru uscarea rufelor situate pe domeniul public al municipiului (deja, din 2017, este interzisă uscarea rufelor în afara balcoanele și pe pereții exteriori ai blocurilor, însă piteștenii ignoră respectiva hotărâre de Consiliu Local).

Proiectul prevede că „bătătoarele de covoare, precum și culmile pentru uscarea rufelor existente pe terenuri aparținând domeniului public la momentul intrării în vigoare a prezentei hotărâri vor fi dezafectate de către Administrația Domeniului Public, după notificarea prealabilă a asociațiilor de proprietari din zonă”.

Citiți și: Instituție subordonată Primăriei Pitești face angajări

Hotărârea Consiliului Local Pitești va intra în vigoare pe 1 ianuarie 2020.

Consilierii locali motivează că sunt cetățeni care au reclamat că bătătoarele de covoare ocupă spații care ar putea fi folosite ca locuri de parcare și că din cauza acestora se face praf.

Prin urmare, piteștenii de la blocuri vor fi nevoiți ca, odată cu desființarea bătătoarelor, să își ducă la curățătorii/spălătorii covoarele. Un cost în plus!

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441