930×122 CUMPANA 5

adp

PITEȘTI: BĂTĂTOARELE DE COVOARE ȘI CULMILE DE RUFE VOR FI DESFIINȚATE

Bătătoarele de covoare de la blocurile din Pitești vor fi desființate, potrivit unui proiect de hotărâre adoptat în cea mai recentă ședință ordinară în plen a Consiliului Local.

Citiți și: Pitești: S-a luat o nouă decizie pentru traficul din Găvana

Desființate vor fi și culmile pentru uscarea rufelor situate pe domeniul public al municipiului (deja, din 2017, este interzisă uscarea rufelor în afara balcoanele și pe pereții exteriori ai blocurilor, însă piteștenii ignoră respectiva hotărâre de Consiliu Local).

Proiectul prevede că „bătătoarele de covoare, precum și culmile pentru uscarea rufelor existente pe terenuri aparținând domeniului public la momentul intrării în vigoare a prezentei hotărâri vor fi dezafectate de către Administrația Domeniului Public, după notificarea prealabilă a asociațiilor de proprietari din zonă”.

Citiți și: ADP Piteşti plătește bani grei pentru pază

Hotărârea Consiliului Local Pitești va intra în vigoare pe 1 ianuarie 2020.

Consilierii locali motivează că sunt cetățeni care au reclamat că bătătoarele de covoare ocupă spații care ar putea fi folosite ca locuri de parcare și că din cauza acestora se face praf.

Prin urmare, piteștenii de la blocuri vor fi nevoiți ca, odată cu desființarea bătătoarelor, să își ducă la curățătorii/spălătorii covoarele. Un cost în plus!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90