EcoMoto 930×122

animale

CARNAGIU ÎN PIETROŞANI

Carnagiu în Pietroşani. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş informează că azi dimineaţă au fost salvate câteva animale dintr-un incendiu izbucnit în comuna Pietroşani. Pentru multe altele nu s-a mai putut face nimic.

Citiți și: Un Mercedes s-a făcut scrum pe Autostrada București – Pitești!

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş a intervenit în comuna Pietroşani, alături de un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Domneşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale.

Au fost salvate din incendiu trei animale: doi porci şi o capră. În schimb, au ars o afumătoare şi un adăpost de animale, 30 de găini şi două capre. Incendiul a izbucnit în urma unui foc în spaţiu deschis nesupravegheat care s-a extins. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90