930×122 CAPRA 5

asistent tehnic

Cât de ușor poți obține un salariu de 1.000 de euro în România

Un asistent tehnic câştigă între 700 şi 1.000 de euro net pe lună. Acesta nu are responsabilități foarte mari, iar în comparație cu alte joburi, banii se obțin destul de ușor.

Citiți și: Bani în plus la salariu din ianuarie! Angajatorii sunt obligați

Salariul de 1000 de euro în România

Un angajat pe poziţia de asistent tehnic are un salariu care variază, în medie, între 700 şi 1.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Joburile din domeniul administrativ /secretarial sunt printre cele mai dorite de către candidaţi, cu peste 7% din aplicările lunare ducându-se către roluri din acest domeniu. Un asistent tehnic pregăteşte întâlnirile tehnice şi revizuiri de proiecte, este totodată persoana care elaborează documentaţia tehnică. Pentru asta are nevoie de pregătire tehnică şi o bună capacitate de înţelegere a domeniului de activitate al companiei şi standardelor de lucru.

Citiți și: Salariile care cresc obligatoriu!

Printre cerinţe se mai numără cunoştinţe MS Office, cunoaşterea unei limbi străine, abilităţile organizatorice şi capacitatea de lucru cu o echipă multidisciplinară şi multiculturală. Oferta de locuri de muncă pentru această poziţie este mare în Timişoara, Bucureşti, Ilfov, Braşov şi Constanţa, iar salariul este cuprins în intervalul 700 – 1000 euro net, în medie”, spune Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Salariu asistent tehnic

Salariu asistent tehnic

Jobul are și beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite. Este vorba despre tichete de masă, prime de sărbători, abonament medical clinică privată de sănătate şi zile de concediu suplimentare.

Nu mai puțin de 714 de posturi vacante pentru poziţia de asistent tehnic sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai mult anunţuri sunt în Timişoara, Bucureşti, Ilfov, Braşov şi Constanţa.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3