930×122 POSADA 5

furt

Caz ireal! Polițist de meserie, hoț în timpul liber!

Caz ireal în Prahova! Un polițist a fost arestat după ce ar fi spart o locuință.

Citiți și: Răsturnare de situație în cazul polițistului din Argeș prins drogat pe motocicletă!

Bărbatul, angajat în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IJP) Prahova, se află în arest la domiciliu, notează Antena 3 CNN.

Incidentul a avut loc la începutul lunii martie. Proprietarul casei a sesizat autoritățile că i-au fost luate lucruri de valoare din locuință. În urmă cu câteva luni însă, locuința bărbatului ar mai fi fost spartă.

Citiți și: Tragedie fără margini! Moarte cumplită pentru un polițist

Potrivit sursei citate, la vremea respectivă, i-ar fi fost furată suma de 3.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, oamenii legi și-au dat seama că principalul suspect pentru comiterea faptelor ar fi chiar un coleg de-al lor din IPJ Prahova.

Mai mult, au fost făcute și percheziții la domiciliul acestuia, iar acolo au fost găsite probe care îl incriminau.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior prezentat în fața magistraților. Agentul nu a fost trimis după gratii, ci în arest la domiciliu.

Ce spune IPJ Prahova

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova se delimitează de astfel de comportamente care nu fac cinste instituţiei şi pune în aplicare prevederile legale în materie disciplinară.

Totodată, precizăm că toţi cetăţenii sunt egali în faţa legii şi vor fi luate măsurile legale indiferent de calitatea acestora.

Având în vedere calitatea persoanei în cauză, cercetările sunt de competenţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova”, a transmis IPJ Prahova, potrivit Fanatik.ro

Foto descriptiv: StirileProTv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Paraschiv VLAD spune:

    Fapte similare se petrec și in ARGEȘ. Li se pun la DISPOZIȚIE INDICII IREFUTABILE a unor fapte de încălcare a legii iar ei (polițiștii) nu numai că refuză să le investigheze dar chiar insistă să te convingă că FAPTELE NU EXISTĂ.

570 pe 90 Costache