New Profesional Consult 930 x 122

amenda

CE A FĂCUT ACEST ȘOFER E ILEGAL. AMENDAT ȘI LĂSAT FĂRĂ PERMIS

Ce a făcut acest șofer e ilegal. Amendat și lăsat fără permis. Polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni au prins în acest weekend un bărbat de 52 de ani, din Mioveni, care făcea contra cost transport de persoane pe ruta Piteşti – Mioveni cu un autoturism Logan fără să aibă autorizaţie taxi.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

În autoturismul bărbatului se aflau patru pasageri (cu vârste cuprinse între 28 și 61 de ani).

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deținea o poliță de asigurare obligatorie auto valabilă. De asemenea, șoferul nu s-a conformat dispoziției polițistului rutier de a demonta plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Bărbatul a fost amendat cu 6.580 de lei. În plus, i-au fost reținute certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare pentru 6 luni. Polițiștii i-au reținut și permisul auto în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3