Donaris 930 x 122

contrabanda

CE FACE ACEASTĂ FEMEIE ÎN CEAIR ESTE ILEGAL. UNDE E POLIȚIA?

Ce face această femeie în Ceair este ilegal. Unde e Poliția? V-am informat de nenumărate ori în legătură cu vânzătorii de țigări de contrabandă din piața agroalimentară Ceair din Pitești (subiectul pe larg, AICI). Fenomenul persistă.

Citiți și: Poliţia va putea intra în casele oamenilor fără mandat, ca să caute o persoană dispărută

Vineri, 28 septembrie 2018, la orele prânzului, un nou exemplu: o femeie își căuta potențiali cumpărători cu binecunoscutul „refren” „țigări, țigări, țigări…”

Femeia îşi găsise și un client: ,,Marlboro din acela roşu (…) Nu o jumătate de oră, în zece minute, e bine? Aici.”, a fost înţelegerea femeii cu clienta dispusă să cumpere ţigări ,,la negru”.

Citiți și: Argeș: La păcănele, fără certificat verde și cu masca uitată acasă

Contrabanda cu țigări este în continuare un fenomen de neoprit în Pitești. Situația dă serios de gândit și provoacă un mare semn de întrebare.

În unele cazuri, pachetele de țigări sunt confiscate de polițiști, vânzătorii se aleg cu dosare penale, dar fenomenul persistă.

Comercianții prinși sunt ultima „mână” dintr-un șir căruia autoritățile nu pot (sau nu vor?) să-i dea de capăt. Pornind de la vânzătorul ilegal din piață, verifică cineva lanțul „slăbiciunilor” până la sursa problemei? Uneori ancheta merge ceva mai departe, după cum puteți (re)citi AICI.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441