Donaris 930 x 122

contrabanda

CE FACE ACEASTĂ FEMEIE ÎN CEAIR ESTE ILEGAL. UNDE E POLIȚIA?

Ce face această femeie în Ceair este ilegal. Unde e Poliția? V-am informat de nenumărate ori în legătură cu vânzătorii de țigări de contrabandă din piața agroalimentară Ceair din Pitești (subiectul pe larg, AICI). Fenomenul persistă.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Vineri, 28 septembrie 2018, la orele prânzului, un nou exemplu: o femeie își căuta potențiali cumpărători cu binecunoscutul „refren” „țigări, țigări, țigări…”

Femeia îşi găsise și un client: ,,Marlboro din acela roşu (…) Nu o jumătate de oră, în zece minute, e bine? Aici.”, a fost înţelegerea femeii cu clienta dispusă să cumpere ţigări ,,la negru”.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Contrabanda cu țigări este în continuare un fenomen de neoprit în Pitești. Situația dă serios de gândit și provoacă un mare semn de întrebare.

În unele cazuri, pachetele de țigări sunt confiscate de polițiști, vânzătorii se aleg cu dosare penale, dar fenomenul persistă.

Comercianții prinși sunt ultima „mână” dintr-un șir căruia autoritățile nu pot (sau nu vor?) să-i dea de capăt. Pornind de la vânzătorul ilegal din piață, verifică cineva lanțul „slăbiciunilor” până la sursa problemei? Uneori ancheta merge ceva mai departe, după cum puteți (re)citi AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90