New Profesional Consult 930 x 122

decolmatare

CE MAI ARUNCĂ PITEȘTENII ÎN TOMBERONUL CURGĂTOR DIN PĂDUREA TRIVALE

Se decolmatează canalul pluvial din Pădurea Trivale. Chipurile, pluvial, căci veșnicul miros pestilențial ce înmiresmează aerul ozonat e deja notoriu.

Citiți și: S-a întâmplat în Parcul Trivale! Tânăr dubios descoperit cu potențiale substanțe ilegale

Și nu doar dejecții ajung în canal pe lângă apa de ploaie.

Odată cu nămolul și resturile vegetale colmatate, angajații Salpitflor Green încarcă în remorci tot felul de deșeuri, de la sticle, PET-uri și alte ambalaje, până la mobilier uzat, obiecte sanitare (chiuvete, wc-uri etc.) aruncate, de-a valma, în tomberonul curgător ce traversează zona de agrement.

Citiți și: De Revelion în pădurea Trivale se întâmplă ceva!

„Sunt lucrări periodice de decolmatare. Se fac de cel puțin patru ori pe an”, a precizat, pentru epitesti.ro, Daniel Dumitrache (foto) directorul SC Salpitflor Green, societatea care administrează, prin gestiune delegată, serviciile de salubrizare, respectiv activităţile de amenajare şi întreţinere a zonelor verzi şi igienizarea şi regularizare a cursurilor de apă (și nu numai) din Piteşti.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90