930 x122 grota rece

evaluarea națională

CE PĂŢESC ELEVII CARE ÎNCEARCĂ SĂ COPIEZE LA EVALUAREA NAŢIONALĂ

La Evaluarea Naţională, elevii prinși că încearcă să copieze sau că au la ei telefoane/obiecte interzise sunt dați afară din probă și primesc nota 1, indiferent dacă au folosit sau nu materialele interzise.

Citiți și: Argeș. Mai multe medii de 10 la Evaluarea Națională, după contestații

Elevii vor semna un proces-verbal în care se află menționat că știu că nerespectarea regulilor are drept consecință eliminarea lor din examen și nota 1 la proba respectivă.

Verificaţi şi după examen

Citiți și: Argeș – Evaluare Națională: 155 de absenți de la proba la Matematică

Comisiile de examen vor verifica, prin sondaj, înregistrările audio-video din sălile de examen, după încheierea fiecărei probe scrise. Dacă găsesc nereguli, fraude, tentative de fraudă sau dacă există sesizări privitoare la nereguli, atunci comisiile vor verifica înregistrările din toate sălile de examen.

Noutatea față de anul trecut e că Articolul 12, alineatul 2 a fost abrogat, adică elevii nu mai predau profesorului și foile cu subiectele când ies din sală, le pot lua acasă.

(Sursa: Edupedu.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3