930×122 CAPRA 5

amenzi

Ce se întâmplă cu șoferii care frânează brusc în fața radarelor!

Ce se întâmplă cu șoferii care frânează brusc în fața radarelor!

Citiți și: Amendă uriașă pentru șoferii care fac asta!

Șoferii care frânează brusc în fața radarelor ar putea fi amendați.

În tot mai multe țări europene este implementat sau analizat sistemul pentru a-i descuraja pe cei care folosesc dispozitive de detectare a radarelor și astfel conduc cu viteză foarte mare, reprezentând un pericol în trafic.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

După o testare de doi ani în Spania, camerele care detectează frânările bruște înaintea radarelor sunt pregătite de implementare și în restul Europei.

Ce se întâmplă cu șoferii care frânează brusc în fața radarelor!

Această manevră, în ciuda încălcării limitei legale de viteză, permite adesea șoferilor să scape de amenzi sau penalități.

Noua tehnologie a mai permite șoferilor să evite sancțiunile.

Sistemul în cascadă folosit în Spania presupune instalarea unui dispozitiv radar mobil pe o distanță semnificativă (uneori peste un kilometru) după un radar fix pentru a detecta acei șoferi care accelerează din nou după ce trec de prima cameră, crezând că au scăpat.

Șoferul care trece cu viteză va fi apoi surprins de a doua cameră de viteză mobilă și poate primi o amendă uriașă și puncte pe permis.

Detalii, AICI

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Cristian Livezeanu spune:

    Cei mai periculosi in trafic sunt acei soferi care nu stiu sa citeasca( rromi ) si au luat permisul pe bani. In acest fel au si relatii in politie si sunt protejati.

  • Dac spune:

    Talică, nu ți-a dat „didă”, vreo oacheșă de porți ciudă pe „iei”, mancati-as!?🤔😁

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3