New Profesional Consult 930 x 122

impozit

Ce trebuie să faci ca să plăteşti un impozit mai mic pe locuinţă

Ce trebuie să faci ca să plăteşti un impozit mai mic pe locuinţă

Citiți și: Obligație pentru proprietarii de apartamente și mașini. Taxa ce nu mai poate fi evitată!

Pentru a beneficia de reducerea procentuală a impozitelor pe clădiri și terenuri, persoanele fizice trebuie să îndeplinească mai multe condiții.

Asta arată un procent de lege adoptat de Senat,

Citiți și: Anunț important pentru cei care vor să obțină permisul de conducere!

Cea mai importantă este să facă dovada a cel puțin trei donări de sânge în cursul unui an calendaristic.

Reducerea respectivă poate fi cumulată cu bonificația de 10% acordată pentru plata anticipată până la data de 31 martie a fiecărui an.

De asemenea, consiliile locale pot hotărî acordarea acestei reduceri pentru persoanele fizice care dețin o clădire sau un teren în proprietate în România. Și care îndeplinesc condițiile stabilite în proiectul de lege.

„Consiliile locale pot hotărî acordarea unei reduceri procentuale a impozitului pe teren pentru persoane fizice care au în proprietate un teren situat în România. Și care fac dovada a cel puţin trei donări de sânge în cursul unui an calendaristic”, se arată în proiect.

Inițiativa legislativă a fost adoptată de Senat. Iar Camera Deputaților va fi forul decizional în acest caz.

Este important de menționat că reducerea sau scutirea de la plata impozitului se aplică începând cu prima zi a anului următor celui în care sunt depuse documentele justificative.

Detalii, AICI 

Foto: Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90