EcoMoto 930×122

centrul cultural mioveni

CENTRUL CULTURAL MIOVENI ÎȘI SUSPENDĂ CURSURILE

Centrul Cultural Mioveni își suspendă cursurile. „Având în vedere că este o perioadă sensibilă în ceea ce privește transmiterea virusurilor, conducerea Centrului Cultural Mioveni a luat hotărârea suspendării cursurilor în perioada 11-31 martie 2020, cu posibilitatea prelungirii și după această dată, în funcție de evoluția situației.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Decizia a fost luată în acord cu aplicarea măsurilor necesare pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu virusul COVID – 19 (noul coronavirus) de către autoritățile naționale cu responsabilități în gestionarea măsurilor de sănătate publică”, transmite managerul Centrului Cultural Mioveni, Alin Călinescu.

Cei interesați să afle informații suplimentare în legătură cu suspendarea cursurilor pot suna la numărul de telefon 0348.44.58.56.

Citiți și: Sponsorizare de zeci de mii de euro la Centrul Cutural Mioveni

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90