930 x122 grota rece

Centrul Regional Antidrog Pitești

Centrul Regional Antidrog Pitești: Cel mai tânăr consumator de droguri are 13 ani!

Conform datelor deținute de Centrul Regional Antidrog Pitești, cel mai tânăr consumator de droguri are 13 ani. O amplă acțiune de prevenire a consumului de droguri în rândul adolescenților a avut loc astăzi, în Sala Mare a Teatrului “Alexandru Davila” din Pitești.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Evenimentul a fost organizat la inițiativa Instituției Prefectului.

Citiți și: Exclusiv. Incident șocant în Centru! S-au împărțit pumni și picioare! Video

Radu Perianu, prefectul județului Argeș transmite:

„Este o scădere a vârstei ceea ce înseamnă că tentațiile ajung la elevi din preadolescență și trebuie să colaborăm cu toții, autorități, profesori, părinți ca să îi protejăm. Educația este cea mai bună formă de a face acest lucru.

 

O amplă acțiune de prevenire a consumului de droguri în rândul adolescenților a fost organizată astăzi în Sala Mare a Teatrului “Alexandru Davila” din Pitești, la inițiativa Instituției Prefectului județului Argeș cu colaborarea Consiliului Județean Argeș, Inspectoratului Școlar Argeș, Penitenciarul Mioveni.

A fost susținută de specialiști din cadrul Centrului Regional Antidrog Pitești. Mai multe persoane private de libertate care au fost condamnate pentru deținere, consum sau trafic de droguri au spus cum narcoticele le-au schimbat cursul vieții, într-un mod negativ.

Au fost invitați elevi ai mai multor licee din Pitești și care au avut întrebări atât pentru autorități cât și pentru persoanele private de libertate.
Este foarte important că lor li s-a răspuns la toate întrebările pentru că vor merge mai departe și le vor povesti și celorlalți colegi care nu au putut fi prezenți. Astfel, mesajul nostru, acela că e foarte important ca ei să învețe să spună “nu”, va ajunge mai departe.”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • SOS spune:

    Perianu e disperat după imagine politică!

    Face doar simpozioane si adunari in timp de ANA ( agenția națională antidrog) face instruiri.

    Fenomenul trebuie stopat de la sursă (traficanți, dealeri, distribuitori) apoi la poarta școlii testați cei cu comportament evident modificat!

    Altfel e doar politicianism ieftin si neproductiv!

  • Andrei spune:

    Stați liniștiti ca nu se va face nimic niciodată, o sa ajungem o țara de drogati ca asta se vrea. Dacă stai o săptămâna in oraș in zona Pavone afli fără sa vrei cine vinde cine consuma dar nu se vrea. Mai prind câte unul care vinde un gram și îl arestează. Sifoanele lor vând de 20 ani și nu le face nimeni nimic.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3