930X122 MAIA

amenzi

Cerșetorii de la porțile bisericilor din Pitești au primit amenzi, în loc de milă

Cerșetorii de la porțile bisericilor din Pitești au primit amenzi, nu pomană. Cinci femei care apelau la mila oamenilor au fost amendate de polițiști cu sancțiuni în valoare totală de 1.500 de lei.

Citiți și: Pitești. Accident cu trei mașini la Centrul de Afaceri!

IPJ Argeș precizează:

„În ziua de 30 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 2 Poliție Pitești au acționat pentru asigurarea și menținerea ordinii publice pe raza de competență.

Citiți și: Noutate în Codul Rutier: ce riscă șoferii leneși

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 21 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproape 3.000 de lei, conform Legii 61/1991R și OUG 195/2002R, totodată fiind retras un certificat de înmatriculare.

Astfel, cu ocazia activităților, polițiștii au acționat în zona lăcașelor de cult, împrejurare în care în zona Bisericii Sf. Pantelimon, de pe str. George Stephanescu au fost depistate 3 femei, cu vârste de 25, 26 și 32 de ani, toate din Ștefănești, iar în zona Bisericii Sf. Dumitru, de pe str. Mitropolit Antim Ivireanu, au fost depistate două femei, de 65 de ani, din Merișani, și 41 de ani, din Pitești, persoane care apelau la mila publicului. Față de acestea a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii 61/1991R, în valoare totală de 1.500 de lei.

De asemenea, polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat un tânăr de 24 de ani, din municipiul Râmnicu-Vâlcea, județul Vâlcea, care conducea un autoturism pe bld. Nicolae Bălcescu din Pitești, iar în urma verificărilor s-a stabilit că avea valabilitatea I.T.P. expirată.

Ca urmare a celor constatate, tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002, iar certificatul de înmatriculare a fost retras, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.”

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570×90 MAIA