930 x122 grota rece

avertisment

CEZ își avertizează toți clienții!

CEZ Vânzare avertizează toți clienții și le recomandă să acorde o atenție sporită persoanelor care pretind că sunt angajați ai companiei sau parteneri ai furnizorului.

Citiți și: Supraimpozitare pentru aceste persoane!

Avertismentul vine în contextul în care, recurgând la astfel de metode, aceste persoane încearcă să-i convingă pe oameni să semneze contracte cu alte companii.

Compania CEZ transmite într-un comunicat de presă:

„Personalul CEZ Vânzare și al partenerilor săi își prezintă foarte clar scopul vizitei și descrie conținutul documentelor prezentate clienților, având asupra lor și legitimațiile, respectiv ordinele de serviciu.

Citiți și: Avertisment pentru șoferii care circulă pe ruta Câmpulung – Brașov!

În plus, documentele prezentate de personalul CEZ Vânzare autentic includ informațiile de identificare și logo-ul companiei, canalele oficiale de comunicare, care pot fi comparate cu informațiile din facturile de energie electrică și gaze naturale CEZ Vânzare, pentru un plus de certitudine.

Tipul de practici la care clienții CEZ Vânzare ar trebui să fie atenți

Pentru a evita situații neplacute, CEZ Vanzare sfatuieste clienții să acorde atenție sporită persoanelor care se recomandă ca angajați CEZ și îi informează eronat că:

– furnizorul CEZ Vânzare și-a schimbat denumirea care coincide cu cea a altor furnizori de energie electrică/ gaze naturale din piață;

– furnizorul CEZ Vânzare este o sucursală, parte a altui furnizor de energie și gaze naturale cu renume, din piață;

– vor rămâne fără energie electrică sau gaze naturale ca urmare a schimbării acționariatului/ plecării CEZ din Romania sau desființării companiei CEZ Vânzare;

– preturile și clauzele contractuale deja agreate se modifică;

– partea de contractare/ recontractare a clienților se desfășoară prin intermediul unor parteneriate cu alți furnizori de energie electrică/ gaze naturale cunoscuți, din piață.

Important! Clienții nu trebuie să înmâneze documente, acte de identitate sau să semneze vreun document înainte de a se asigura că persoanele care pretind că sunt angajați sau parteneri CEZ au această calitate.

Personalul CEZ Vânzare derulează în teren doar activități de contractare și recontractare, prezentând ofertele și serviciile CEZ Vânzare curente.

Adiționarea contractelor, prelungirea acestora, schimbarea planului tarifar sau a serviciului furnizat, modificarea datelor clienților se efectuează online, prin corespondență electronică sau scrisă, sau la Centrele de Relații cu Clienții CEZ, la solicitarea clientului, sau după caz, în funcție de termenii și condițiile specificate în contract.

Pentru a verifica o potențiala informare eronată, clienții CEZ Vânzare sunt rugați să solicite legitimația agentului. De asemenea, pentru siguranță, orice client poate apela și la canalele de comunicare deja cunoscute:

– la Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare ale căror adrese pot fi consultate la https://www.cezinfo.ro/centrele-regionale-de-contact/.

– Suplimentar, clienții CEZ Vânzare își pot rezerva vizitele la https://www.cezinfo.ro/rezervare-online/;”

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA