NOR CURIER 930X122

publitrans

    CIRCULI CU AUTOBUZUL? PUBLITRANS, ANUNȚ PENTRU CĂLĂTORI

    Circuli cu autobuzul? Publitrans, anunț pentru călători. Societatea de transport în comun a municipalității piteștene anunță programul în baza căruia vor circula autobuzele sale în perioada sărbătorilor pascale.

    Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

    ”În perioada 6-9 aprilie 2018, circulaţia autobuzelor în municipiul Piteşti se va desfăşura după un program specific zilelor de sărbătoare, cu excepţia zilelor de 8 şi 9 aprilie, atunci când programul va fi unul specific zilelor de sărbătoare redusă. ”

    Potrivit sursei citate, în aceeași perioadă autobuzele de pe linia Centru – Cimitirul „Sf. Gheorghe” și retur vor avea următorul program:

    Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

    – Centru (stația de la Teatrul „Alexandru Davila”) – plecări de la orele 8, 9, 10, 11, 12, și 13;

    – Cimitirul „Sf. Gheorghe” – plecări de la orele 8:50, 9:50, 10:50, 11:50, 12:50 și 13:50.

    Programul punctelor Publitrans de vânzare a biletelor şi a abonamentelor în perioada 6-9 aprilie (click pe imagine pentru mărire):

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90