930 x122 grota rece

curtea de arges

CONFLICT ONLINE, ÎNCHEIAT ÎN STRADĂ CU O BĂTAIE SÂNGEROASĂ ȘI O MAȘINĂ AVARIATĂ

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal de amenințare, lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice și au reținut sâmbătă doi bărbați, unul de 25 de ani din comuna Domnești și un altul de 38 de ani din comuna Băiculești.

Citiți și: Toate informațiile despre traficul pe autostrăzi și drumuri naționale!

„Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 10 spre 11 aprilie 2020, în jurul orei 23:30, în urma unui conflict generat de amenințări pe o rețea de socializare, bărbatul de 25 de ani din Domnești s-ar fi deplasat la locuința bărbatului de 38 de ani, unde, pe drumul public din fața acesteia, s-ar fi lovit reciproc cu obiecte tăietoare și contondente”, precizează IPJ Argeș.

Mai mult, bărbatul de 38 de ani a lovit autoturismul bărbatului de 25 de ani, provocându-i distrugeri la nivelul parbrizului, lunetei, oglinzii retrovizoare exterioare și lămpii semnalizatoare.

Citiți și: Pitești. Revoltător! Un tânăr și-a bătut joc de un bărbat fără adăpost

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Totodată, bărbatul de 25 de ani din Domnești a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației pe durata stării de urgenţă. (Foto: descriptiv. Sursa: Facebook Poliția Română)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90