SMART KIDS 930X122

dsp

CONTROL LA O GRĂDINIȚĂ DE LÂNGĂ PITEȘTI. AU FOST RECOLTATE PROBE

Control la o grădiniță de lângă Pitești. Au fost recoltate probe. Un părinte ne-a semnalat zilele trecute că la Grădinița cu Program Prelungit „Vintilă Brătianu” din orașul Ștefănești ar exista virusul rotavirus (AICI, subiectul, pe larg).

Citiți și: Ultima oră! Klaus Iohannis vine în Argeș!

Am luat legătura cu Direcția de Sănătate Publică (DSP) Argeș, instituție abilitată să facă lumină în acest caz.

Potrivit Luminiței Tițu, inspector în relații cu publicul, la DSP a ajuns o sesizare similară celei pe care a primit-o publicația noastră.

Citiți și: ARGEȘENI BULVERSAȚI. HAOSUL DECIZIILOR DE IZOLARE DE LA DSP

“În urma sesizării înregistrate la DSP Argeș cu privire la presupusa existență a virusului rotavirus într-o grădiniță din orașul Ștefănești, precizăm că instituția noastră a luat legătura cu Spitalul de Pediatrie și cu Secția de Infecțioase-Copii a Spitalului Județean de Urgență din Pitești și nu ni s-a raportat niciun caz de rotavirus.

Nici de la medicul unității din Ștefănești nu există confirmare”, precizează reprezentantul DSP Argeș într-o declarație pentru ePitești.

Luminița Tițu informează că “un medic inspector al Serviciului Control în Sănătate Publică din DSP Argeș s-a dus ieri la grădiniță și au fost luate probe sanitare din sala de mese (de la mobilă, faianță etc.) și probe din meniul care se li servește copiilor printr-o firmă de catering. Probele au fost trimise spre analiză”. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

SMART KIDS 570×90