New Profesional Consult 930 x 122

copilot

COPILOTUL A FOST OPERAT ȘI SE SIMTE BINE

Copilotul avionului prăbușit în munții Apuseni, piteșteanul Răzvan Petrescu, a suferit astăzi o intervenție chirurgicală la piramida nazală și la femur la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Cluj Napoca.

Citiți și: Colos de pe scena românească, la un pas de tragedie

Potrivit Mediafax, care îl citează pe tatăl copilotului, operația a durat trei ore și a decurs foarte bine. Medicii iau în calcul posibilitatea și a unei operații la bazin.

„Am vorbit cu medicul şi doar două cuvinte am vrut să aud. Mi-a spus că operaţia a decurs foarte bine şi că e ok. Nu am alte amănunte. A fost operat la piramida nazală şi la un femur. Mi s-a spus că ar putea fi operat la bazin, dar nu ştiu când, în funcţie de starea lui de recuperare. Poate săptămâna asta, dar nu se ştie exact”, a spus tatăl copilotului, Dan Petrescu, citat de Mediafax. (Foto: B1 TV)

Citiți și: Dramatic! Tânăr mort în timpul operației. Venise la spital cu o durere de cot

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90