930 x122 grota rece

becali

INCREDIBIL! GEORGE BECALI NU VA FI ELIBERAT!

În urmă cu puțin timp magistrații de la Tribunalul Constanța au respins cererea de întrerupere a pedepsei cu închisoarea pe care o ispășește George Becali. Judecătorii au considerat că solicitarea este nefondată.

Citiți și: Colos de pe scena românească, la un pas de tragedie

Avocații latifundiarului din Pipera au cerut întreruperea pedepsei pentru ca Becali să se poată opera de hernie de disc într-o clinică din străinătate, mai exact din Munchen (Germania). Magistrații au invocat procedurile legale potrivit cărora în astfel de situații întreruperea pedepsei cu închisoarea poate fi dispusă cu condiția ca intervenția chirurgicală și tratamentul ulterior să aibă loc într-un spital public din România, aflat în „ograda” Ministerului Sănătății, sub pază. Conform avocaților, care au prezentat documente medicale, George Becali riscă să paralizeze dacă nu va fi operat cât mai repede cu putință.

Urmează ca în maxim trei zile să fie judecat recursul, recurs pe care avocații lui Becali deja l-au formulat.

Citiți și: Dramatic! Tânăr mort în timpul operației. Venise la spital cu o durere de cot

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3