SMART KIDS 930X122

conducere fără drept

Coreean luat la verificări în Argeș. S-a ales cu dosar penal!

Un bărbat de 30 de ani, din Coreea, a fost oprit ieri, 31 martie, de polițiști rutieri argeșeni, în trafic, în timp ce conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni.

Citiți și: Greşeala din trafic care îţi poate aduce dosar penal pe loc!

În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit că acesta nu avea dreptul de a conduce în România.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită, potrivit IPJ Argeș.

Citiți și: Argeș: A făcut-o lată după ce a furat mașina cumnatului pentru o tură

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 230 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 45.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 12 permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Foto principal: descriptiv

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

2 comentarii

  • Ion Panduru spune:

    La intrsectia din dreptul la SEND ( Str G. Cobuc cu Depozitelor ) ,este pericol de accidente din caza ca nu se vede daca vine cineva de pe Depozitlor ,in cazul cand vrei sa mergi catre fosta Textila ,venind dinspre calea ferata. Caza este o baraca din curtea la SEND care ia toata vederea .O oglinda in rondul din intersectie ar rezolva problema .
    Ma mir ca aceasta situatie nu a fost obsevata de politisti care stau uneori in pacarea din fata laTextila.

  • Ion Panduru spune:

    Multumesc !

570 X 90 POSADA 3