930 x122 grota rece

aglomerație

Coșmar pentru șoferi pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea

Coșmar pentru șoferi pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea

Citiți și: De la aglomerație la pustiu: Argeș Mall în floare, Vivo Mall fără soare!

Pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu este semnalată aglomerație pe ambele sensuri de mers, anunță Poliția Română.

Se circulă cu dificultate în zona localităților Râmnicu Vâlcea, Călimănești și Căciulata, mai informează sursa citată.

Citiți și: Atenție, șoferi! Urmează mai multe zile cu restricții de trafic, și în Argeș

Coșmar pentru șoferi pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea

„Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să păstreze distanța de siguranță între autovehicule, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic”, informează Poliția Română.

Și pe alte artere de circulație din țară sunt probleme. Informații, pe larg, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Nicolae C spune:

    Am trecut și eu prin acest calvar, căruia nu i-am găsit explicație. Lucrări nu erau, accident rutier, nu, în schimb pe portiunea dintre Căciulata și întrarea în Rm. Vâlcea traficul se desfășura cu viteza melcului. Singura explicație posibila este totalul dezinteres al Serviciului Politiei rutiere din cadrul IPJ Vâlcea. Pe tot traseul unde traficul mai mult sta decât mergea nu am văzut nici un singur agent de politie care sa dirijeze traficul în punctele unde acesta se gatuia. Sau dacă nu au efective, ori agenți de la rutiera sunt fie slab pregătiți profesional, fie nu-i ajuta intelectul, fie se considera ca la valoarea lor nu se pot injosi să dirijeze și să fuidizeze traficul, înaltă lor școlarizare nepermitandu-le sa fie decât vânători de contravenții, nestiind decât sa controleze de existenta ITP, a Rovinietei și a trusei medicale, eventual a instinctorului și triunghiurilor- să ia masuri de semaforizare a câteva puncte nevralgice de pe traseu!

  • Cris spune:

    Așa e !Cu toată varianta lor ocolitoare ,se fac ambuteiaje.Acu o săptămână era de la intr in cele două stațiuni și pana pe Dealul Negru din cauza…mititeilor.Dupa niste ocolișuri pe unde ne mai împrăștiam cum puteam fiecare,la indicațiile GPS-ului,inevitabil ne întâlneam toți în Vâlcea și de aici calvarul a ținut fix până la Dedulești.Pt că miliția binevoitoare nu amendează oamenii ce traversează frecvent și aiurea strada și mai ales pe cei parcati pe margine,care îngustează și obstructioneaza traficul (deși au parcări dedicate).Si toate astea pt niste mititei nenorociți !Poluarea miilor de mașini care urca gâfâind bara la bara,mai mult stand, pe două benzi și marile deservicii aduse economiei și transportatorilor nu contează pt infractorii ăștia susținuți de politicienii analfabeți .Contează doar cele câteva taverne de pe margine drumului unde au interes financiar câțiva șmecheri.Restul stați dracu in trafic cu orele și tocati-va nervii și banii(pe benzina) !După Dedulești drumul a devenit practibabil …La fel și la Bascov ,alta comuna „primitivă” condusă de infractori PSD-isti aflata tot pe drumul anevoios către Vest…Din cauza că nu vor să facă inca o banda pe 2,3 km la ieșirea spre Valcea,deși spatiu ar fi,stam toți cu orele in spatele celor care fac stinga spre casele lor din noile cartiere și evident nu pot când e trafic din sens opus.Asa că se blochează giratoriul și pasajul subteran,ieșirea din Pitești ,dinspre CdeArges și evident incepe sa se umple autostrada spre Buc de mașini pe km întregi.Platesc pt asta primarul PSD de Bascov?Prefectul de Arges?Guvernul PSD ?Nu ,doar noi prostii care inhalam gaze și ne macinam nervii !Votați cretinilor cu PSD în continuare !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90