930×122 CAPRA 5

gavana

COȘMAR PENTRU ȘOFERII TUPEIȘTI!

Coșmar pentru șoferii tupeiști! A devenit o obișnuință pentru agenții Poliției Locale Pitești să dea amenzi pe strada Mircea Eliade din cartierul Găvana, stradă din zona Kaufland Nord.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

În ultima săptămână, polițiștii locali au fost de mai multe ori pe această stradă, amendând șoferii care și-au parcat mașinile pe trotuare și care au blocat în totalitate accesul pietonilor. Amănunte puteți citi AICI, AICI și AICI.

Și astăzi un conducător auto, din același motiv, a primit amendă (foto). Amenda în astfel de cazuri este cuprinsă între 580 și 725 de lei.

Citiți și: Impact și în Găvana! Accident cu 2 mașini

Acțiunile repetate și foarte binevenite ale agenților de la Serviciul Siguranță Rutieră al Poliției Locale au transformat strada Mircea Eliade într-un adevărat coșmar pentru șoferii care blochează cu tupeu trotuarele. Amenzile îi ard la buzunare pe șoferii iresponsabili.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90