Donaris 930 x 122

decese covid

COVID-19: NOI DECESE RAPORTATE ÎN ARGEŞ / AU MURIT LA VÂRSTA A DOUA

Doi bărbaţi din Argeş au fost raportaţi astăzi pe lista deceselor Covid-19, ei având vârste de 50 de ani, respectiv 60 de ani, dar şi multiple comorbidităţi.

Citiți și: Revine coșmarul „Covid-19”? Multe cazuri astăzi!

Astfel, primul, în vârstă de 50 de ani, a fost internat pe 10 iunie la Spitalul Orășenesc Mioveni, transferat pe 24 iunie  la Spitalul Colentina, la secția ATI, unde a decedat în aceeași zi. Pe lista comorbidităților figurau mai multe afecţiuni grave: diabet zaharat tip II, HTA, insuficiență cardiacă congestivă şi obezitate.

Celălalt, în vârstă de 60 de ani, a ajuns la Mioveni tot pe 10 iunie, starea lui s-a agravat şi ultimele zile de viaţă s-au derulat rapid, pe secția ATI. A murit ieri la Spitalul Mioveni. Suferea de diabet zaharat tip II, HTA, insuficiență renală cronică, obezitate, insuficiență respiratorie acută, ARDS (sindrom detresă respiratorie acută severă).

Citiți și: Argeş: Învăţătoare de 42 de ani, nevaccinată, a murit în drum spre ATI

Numărul total al deceselor Covid-19 în Argeş a ajuns la 36.

Situaţia cazurilor raportate azi la nivel naţional şi de judeţ, AICI

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3