930×122 CAPRA 5

cel mai tanar decedat covid

PACIENT COVID, DECEDAT LA 18 ANI. ESTE CEA MAI TÂNĂRĂ VICTIMĂ A VIRUSULUI ÎN ROMÂNIA

Astăzi au fost raportate 37 de decese Covid-19 la nivel naţional, ale unor pacienți internați în spitalele din Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Buzău, Călărași, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Gorj, Hunedoara, Iași, Mehedinți, Prahova, Sălaj, Sibiu, Timiș, Vâlcea, Vaslui și Municipiul București.

Citiți și: Revine coșmarul „Covid-19”? Multe cazuri astăzi!

Potrivit digi24.ro, unul dintre cazurile înregistrate este al unui tânăr în vârstă de doar 18 ani, din Galaţi. Fusese diagnosticat cu Covid-19, dar suferea şi de o afecţiune oncologică.

În detaliu, Grupul de Comunicare Strategică mai menţionează două decese la categoria de vârstă 40-49 ani, 2 la categoria 50-59 ani, 11 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 12 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 9 decese la categoria de peste 80 de ani.

Citiți și: Argeş. Medic şef la ATI, răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor: Dispare coronavirusul?

Toate decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

(Sursa: digi24.ro / Foto: agora.md)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90