EcoMoto 930×122

bugetari

Cresc salariile bugetarilor!

Drepturile salariale ale personalului din sectorul bugetar se majorează cu 10%, de la 1 ianuarie 2023, faţă de nivelul din decembrie 2022, dar fără a depăşi grila, potrivit agerpres.

Citiți și: Motive de îngrijorare pentru salariați!

De asemenea, indemnizaţiile lunare pentru funcţiile de demnitate publică şi funcţiile asimilate acestora se menţin la nivelul de la finalul acestui an, potrivit unui Proiect de Ordonanţă de urgenţă privind unele măsuri fiscal-bugetare, prorogarea unor termene, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, publicat marţi de Ministerul Finanţelor.

Tot în document se arată că, în anul 2023, începând cu data de 1 ianuarie, cuantumul sporurilor, indemnizaţiilor, compensaţiilor, primelor şi al celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care fac parte, potrivit legii, din salariul brut lunar, solda lunară de care beneficiază personalul plătit din fonduri publice, cu excepţia soldei de grad şi a salariilor de grad, se menţine cel mult la nivelul cuantumului acordat pentru luna decembrie 2022, în măsura în care personalul ocupă aceeaşi funcţie şi îşi desfăşoară activitatea în aceleaşi condiţii.

Citiți și: Argeș. Domnule primar, e bine cu 2500 € pe lună, în timp ce oamenii câștigă 2000 de lei?

Informații suplimentare, AICI.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Popa Lucia spune:

    Cei care lucram in serviciile publice DSPM De ce nu primim și noi vaucere de sau tichete de vacanță?

  • Tiana spune:

    Sibiul le-a marit deja ,cu inflatia,15%, prin hotarare de CL urmeaza aceeasi majorare si Alba Iulia ,de azi 1 Decembrie, tot prin HCL… Pitestiul, cu primarul si consiliul local actual, e „cel mai prost din curtea scolii”… Rezultate nu se obtin cu angajati nemultumiti d-le Gentea !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90