NOR CURIER 930X122

crima

politia

CRIMĂ SAU MOARTE NATURALĂ? UN BĂRBAT A FOST GĂSIT DECEDAT ÎN RĂZBOIENI

Mai multe echipaje de Poliţie şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit astăzi în cartierul piteştean Războieni, pe strada Burebista, după ce au fost sesizate în legătură cu mirosul îngrozitor care venea dintr-un apartament.

Citiți și: Crimă la un hotel de lux! Alex Velea, fotografiat cu suspecții înainte de tragedie

Un bărbat pe nume Ion Dumbrăvescu nu mai fusese văzut de două săptămâni, iar acest lucru i-a alertat pe vecinii săi, care s-au temut de ce e mai rău când au simţit şi mirosul. Sosiţi la faţa locului, pompierii şi poliţiştii au spart uşa apartamentului, găsindu-l pe Dumbrăvescu în stare de putrefacţie. Una dintre cauzele morţii ar fi legată de starea de sănătate a bărbatului (era epileptic şi avea şi probleme cu inima). O a doua variantă, luată în calcul de anchetatori, ar fi ca acesta să fi fost omorât.

În funcţie de raportul medicului legist se va decide ce măsuri vor fi luate în continuare.

Citiți și: Exclusiv. Misterul crimei a fost deslușit: fiul și-a omorât tatăl! În Argeș au găsit doar mâna

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3