EcoMoto 930×122

crima

Criminalul de la Mihăeşti a fost operat şi se simte bine

Autorul dublei crime de la Mihăeşti (FOTO) a fost operat în cursul nopţii trecute. Medicii anunţă că intervenţia chirurgicală a decurs bine.

Citiți și: Crimă la un hotel de lux! Alex Velea, fotografiat cu suspecții înainte de tragedie

„Bărbatul a fost adus, duminică, la Spitalul Județean din Pitești, cu un echipaj al Serviciului de Ambulanța Argeș, în stare de semiconștiență. Prezenta o plagă deschisă la nivelul gâtului. După ce a fost evaluat de specialiștii din Unitatea de Primiri Urgențe, a fost dus în sala de operații. Intervenția chirurgicală a decurs bine, după o noapte petrecută în ATI, pacientul a fost mutat în Secția ORL. Este conștient, stabil, urmează să fie evaluat neurologic și psihiatric”, a transmis Cristina Cazacu (FOTO), purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Judeţean Piteşti.

 

Citiți și: Exclusiv. Misterul crimei a fost deslușit: fiul și-a omorât tatăl! În Argeș au găsit doar mâna
Cristina Cazacu

Cristina Cazacu

 

Anterior acestui anunţ, prognosticul medicilor era unul rezervat.

Vă reamintim, în cursul zilei de ieri, o femeie a fost găsită cu gâtul tăiat în curtea unei biserici din localitate, iar copilul, care avea vârsta de aproximativ 15 ani, la intrare, cu capul spart de asfalt. Autorul a încercat apoi să se sinucidă cu un cuţit. Poate că ar fi reuşit, însă a fost oprit de poliţişti şi aşa a ajuns pacient la spital.

În legătură cu bărbatul, s-a aflat că acesta a fost invitat la o emisiune TV unde mai ameninţase că îşi omoară nevasta şi copilul (detalii, AICI).

 

 

(Sursă foto principal: captură de ecran videoclip Antena1/Acces Direct)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3