930×122 CAPRA 5

cristian gentea

Cristian Gentea, anunț cu privire la Pitești Arena

Edilul Cristian Gentea anunță că lucrările la Pitești Arena sunt aproape gata.

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

Astăzi, acesta a fost la fața locului, de unde a transmis și live în ce stadiu se află lucrările.

Lucrările se apropie de finalizare: s-au montat gradenele, urmează fixarea parchetului!

Citiți și: Ministrul Rafila este acum în Pitești! Ce se întâmplă la această oră

Se fac probe la instalația de sonorizare, sunetul este excelent!

Din 18 iulie, pe lângă amenajările exterioare ale sălii polivalente, demarează și amenajarea parcării de pe strada Basarabiei!”, a transmis primarul Gentea.

Eco moto 555×222

Comentarii

12 comentarii

  • Anonim spune:

    Așa ați aprobat și construirea blocurilor, tot fără parcări . Construiți sala și apoi vă gândiți că n-aveți parcare ? Alți bani , alte comisioane, alte borduri și tot așa. Așteptăm nota de plată pentru toți șmecherii ăia din primărie, implicați și îmbuibați.

  • Eugen spune:

    O sa protestăm, noi că locuitori ai străzii Basarabia pentru că nu dorim sa faceți parcare pe spațiul verde existent. Ați măsurat indicele de conformitate al aerului in aceasta zona ? Pe deasupra la orele de vârf circulația se blochează și este un infern. Rușine celor care iau asemenea decizii fara niciun raționament. Dle primar sunteți un dușman al acestui oraș. Vă aștept să veniți să discutați cu locuitorii acestei zone.

  • Anonim spune:

    Wc-uri are Pitești Arena , sau le faceți mai la vale , în Prundu? Cu proiect , cu licitație, cu tot ce trebuie , cum știți voi, să fie bine.

  • Catalin spune:

    Pe locuitorii zonei ia ti consultat?cum s-a eliberat autorizația de construcție fără parcări necesare?v-o se pare ca avem prea mult spațiu verde?in puz este prevăzut scuar despărțitor spațiu verde nicidecum parcare.oricum protestăm pentru asa porcărie.e abuz.tu trebuie sa fii in slujba cetățeanului ca el te plateste

  • Eugen spune:

    Amplasamentul e o porcărie. Acolo s-au dat comisioane mari. Un monstru. Trebuia pusa în afara zonei locuibile. Ca la Mioveni. Va fi o nebunie, ca si blocul amplasat în curba pe Str. Smeurei.

  • Dan spune:

    E bine ca e pe final.
    Pentru ca s-a intarziat cu finalizarea, echipa de baschet a pierdut inscrierea in FIBA Europe Cup si sansa de a vedea meciuri spectaculoase.
    Cred ca functionarii din cadrul Primariei ar trebui sa-si ridice nivelul muncii si sa livreze mai repede lucrurile care tin de ei.
    Constructorul a cam terminat asa cum a promis – dar Primaria nu si-a facut bucata la timp (desi munca lor era cea mai usoara si se putea face inca de acum un an sau doi).
    Stadion livrat la timp? Ma indoiesc, dar hai sa-l vedem pornit.
    Infrastructura aceasta se face majoritar cu fonduri de la CNI – localitatea contribuie cu putine resurse si cu munca anevoioasa ce insoteste proiectele.

  • Anonim spune:

    Până la urmă ăștia dărâmă vreo câteva case, ca să facă parcări, pentru rușinea asta de construcție. Sau să blocheze strada ,că oricum până când traversează spectatorii , se termină meciul. Vor să rezolve o porcărie, cu o altă prostie, toate pe banii piteștenilor. Dar ăia vinovații, care sunt, unde se ascund gunoaiele. Să-i ascundă mai repede organele de anchetă , că ăștia nu se mai opresc din decizii tembele.

  • Sala spune:

    Primarul are soluția identică cu cea din Trivale: parcare cu taxă, riveranii parchează gratis. Așa se face un ban la bugetul Primăriei.
    Și tot ce mai are un fir de iarbă se asfaltează, se trage dungi și se taxează. Bani la buget.
    Și dacă parchezi neconform tot bani la buget.
    Primarul umple bugetul ca să pape și gura lor ceva (un asfalt, o dungă), dar nu o să mai putem trăi.

  • Gogu din Pitesti spune:

    Sa ziceti merci ca s-a facut ceva in Pitestiul asta amarat! Voi nu sunteti multumiti niciodata si daca se face si daca nu se face! Niste sclavi pitestenii astia!

  • Titi spune:

    Mafia tiganeasca detine controlul in Pitesti de multi ani….orice se face doar cu gandul de a fura

  • Cititor spune:

    Gogule …esti pupincurist

  • Dan spune:

    Cine sa ia decizii domnul Eugen rudele și iubitele care sunt angajate. Daca tot ne angajam rudele, sa le angajam pe cele capabile iar daca nu avem așa ceva ar trebui sa plecam și noi. Alte orașe au atras bani europeni, noi nu că nu se pot fura.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90