New Profesional Consult 930 x 122

angajati

Criză la Dacia! Furnizorii nu mai fac față cererii pentru uzină

Criza laptelui se simte și la Uzina Dacia din Mioveni.

Citiți și: Doliu la Uzina Dacia Mioveni!

Furnizorii nu mai fac față cererii pentru uzină, drept pentru care s-a ajuns la întârzieri în onorarea comenzilor. Până acum vorbim de aproximativ 20.000 litri de lapte rămași restanți.

Cei mai afectați sunt angajații care nu-și primesc porțiile cuvenite.

Citiți și: Scutire importantă pentru acești angajați!

Până acum muncitorii au primit laptele de la furnizorul LaDorna, care între timp nu a mai făcut față comenzilor.

Ulterior, cererea de lapte a fost onorată de furnizorul Brădet, însă nu pentru mult timp, deoarece nici această companie nu a putut suporta comenzile, fiind vorba de cantități considerabile.

Acum ar exista o colaborare cu furnizorul Olympus.

Este o criză a laptelui, am avut discuții cu conducerea companiei. Se încearcă să se găsească soluții. Am făcut apel către mai mulți furnizori să vedem care pot să ne onoreze comenzile de lapte.

 

Deocamdată nu am avut un furnizor ales, pentru că este vorba de cantități considerabile. Fiind în criză de materie primă, nu avem deocamdată un furnizor care să-și asume să ne livreze cantitățile de care noi avem nevoie.” declară în exclusivitate pentru ePitești liderul Sindicatului Dacia, Viorel Ungureanu.

Viorel Ungureanu, a mai declarat, de asemenea, tot în exclusivitate pentru publicația noastră, că a înaintat către conducerea fabricii o propunere ca angajații Uzinei de la Mioveni să primească tichete de masă majorate. Subiectul pe larg, AICI – Exclusiv. Majorare importantă pentru toți angajații Uzinei Dacia!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Vlad spune:

    Lapte din plante si rezolvati problema.
    Soia, ovaz. migdale cocos etc.

  • ROMANIA spune:

    La ce folosesc laptele ca materie prima? Ceva da cu virgula! Sa-si faca propria ferma!

  • ROMANIA spune:

    Si ce sa faca cu ala artificial daca au nevoie de natural?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3