930×122 CAPRA 5

amenzi

Cu căruțele la plimbare prin Pitești. ”Șoferii” au rămas doar cu caii

Cu căruțele pe străzile din Pitești. Doi bărbați au ieșit cu căruțele tras de cai pe strada Lânăriei din oraș, fără să țină cont că pe acest tronson circulație este interzisă pentru atelaje.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Imediat ce i-au zărit, polițiștii locali i-au amendat pe căruțași cu câte 500 de lei și i-au lăsat și fără căruțe.

Atelajele le-au fost ridicate de către angajații ADP.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, transmite:

Luni, 28.11.2022, în jurul orei 11.00, un echipaj al Politiei Locale Pitești din cadrul Biroului Ordine Publică, a depistat pe strada Lânăriei, mai exact în dreptul fostului canton CFR, doua atelaje cu tracțiune animală care aveau interzisă circulația pe tronsonul respectiv, conform legislației în vigoare.

Persoanele au fost sancționate contravențional cu cate 500 de lei și căruțele au fost ridicate de către salariații ADP Pitești și depozitate într-un loc special amenajat pe strada Târgul din Vale. Aceste acțiuni ale polițiștilor locali au caracter permanent, iar persoanele care vor fi depistate cu atelajele în oraș, (căruțe), vor fi sancționate contravențional. Taxa de recuperare a atelajelor este de 200 de lei.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90