930×122 CAPRA 5

dosar penal

Culmea inconștienței: A fugit din carantină și s-a urcat la volanul mașinii, fără permis

Culmea inconștienței: A fugit din carantină și s-a urcat la volanul mașinii, fără permis.

Citiți și: Greșeala banală pentru care șoferii se aleg cu dosar penal!

Un bărbat, în vârstă de 29 de ani, s-a ales cu amendă și dosar penal după ce a fugit din carantină și a plecat la plimbare cu mașina, fără a deține permis de conducere.

Întâmplarea a avut loc în cursul zilei de ieri, pe raza comunei argeșene Sălătrucu.

Citiți și: Pericol în Pitești. Beat criță, rula pe străzi în ,,creierii nopții”

„În ziua de 2 august a.c., polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni au depistat un bărbat de 29 de ani, din Sălătrucu, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Totodată, din verificări s-a stabilit că bărbatul avea instituită măsura carantinării la adresa aleasă, ca urmare a revenirii dintr-o țară pentru care este instituită o asemenea măsură.

Ca urmare, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020, iar situația a fost comunicată către DSP Argeș”, transmite IPJ Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • ghita spune:

    daca e gaozaru asta cu seatu .. toata dimineata s-a plimbat prin pitesti cu baraitoarea …

    trebuia si talonu retinut ca aia sigur nu are tobele pe dedesupt

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90