930×122 CAPRA 5

coronavirus

Cum ajung vaccinurile, pas cu pas, din centrele regionale la cei care sunt imunizați

Ministerul Sănătăți s-a simțit azi dator să explice în mediul online cum ajung vaccinurile din cele 7 centre regionale din țară la oamenii care au nevoie de ele.

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

„Vaccinurile pleacă din centrele regionale în transporturi mari și ajung la Direcțiile de Sănătate Publică din fiecare județ.

Ca să ne asigurăm cu nu irosim niciun vaccin, trebuie să ducem la centrele de vaccinare exact cât este nevoie.

Citiți și: Atenție mare, părinți! Medicii avertizează ce trebuie să faceți

Separăm vaccinurile în cutiile mici care sunt puse la rândul lor în camere frigorifice, păstrând temperatura optimă de 2-8°, până la 5 zile”, scrie pe pagina de Facebook a Ministerului.

 

„Am deturnat* câteva cutii din drumul lor spre producătorii de pizza”

Căt despre cutiile de pizza folosite la transportul vaccinului, oficialii Ministerului au adăugat:

„Cutiile sunt curate și noi. Și, da, pledăm vinovați: pentru viteză și concentrați fiind pe soluții rapide, sigure și eficiente, la fel ca și colegii din alte țări, am deturnat* câteva cutii din drumul lor spre producătorii de pizza.

* promitem că vom râde și noi pe tema asta la finalul campaniei de vaccinare, când vom reveni împreună la normalitate”, se mai arată în postare.

Foto principal: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3