930 x122 grota rece

bazinul olimpic pitești

Cum arată Sala Polivalentă acum și cine va fi manager

Update, ora 11.35

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

La Sala Polivalentă lucrările sunt pe ultima sută de metri.

Citiți și: Se lucrează intens pe autostradă! Atenție, trafic deviat!

A fost finalizată lucrarea de amenajare a zidului din strada Codrii Cosminului și a fost semnat contractul pentru amenajarea parcării exterioare sălii.

În perioada următoare se va finaliza și procedura pentru lucrările de amenajare exterioară și aducerea la starea inițială a terenului.

S-au desfășurat teste la sistemul de climatizare, sistemul lucrând la capacitate maximă pentru reglare și aducerea la nivelul optim de temperatură pentru suprafața de joc.

Totodată s-au montat tribune retractive (care vor permite când este necesar, creșterea suprafeței de jos sau mărirea capacității sălii – număr de persoane).

Costurile utilităților sunt în continuare suportate de către constructor până recepția finală.

De asemenea, pentru Sala Polivalentă se vor face aproximativ 20 de angajări din cadrul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, iar postul de manager va fi scos la concurs.

 

Update, ora 10.56 – Așa arată acum lucrările la Bazinul Olimpic din Pitești

La Bazinul Olimpic din Pitești, lucrările sunt în continuare în plină desfășurare.

Se realizează atât lucrări de modernizare, montare panouri solare și eficientizare energetică, cât și lucrări de reabilitare (etapa a II-a).

În ceea ce privește proiectul de ”Modernizare, montare panouri solare și eficientizare energetică a Bazinului Olimpic din Pitești”, lucrările au fost realizate în procent de 78,03%.

În ceea ce privește proiectul de „Reabilitare Bazin Olimpic (etapa a II-a)”, lucrările au fost realizate în procent de 42%.

Urmează, de asemenea, să se construiască și 20 de locuri de parcare în fața bazinului.

 

Declarațiile edilului Gentea cu privire la lucrările de la Bazinul Olimpic⬇️

 

Știrea inițială, ora 10.20 – Pitești: Cum arată Sala de Sport de la Colegiul Zinca

Astăzi, Primăria Pitești a organizat pentru jurnaliști un tur pe șantierele din: Colegiul Zinca Golescu, Bazinul Olimpic, Sala Polivalentă Pitești Arena.

La această activitate a fost prezent și primarul Cristian Gentea, împreună cu viceprimarul Gelu Tofan, citymanagerul Lucrețiu Tudor, Dan Teodorescu  – director în cadrul Primăriei Pitești și Cristina Munteanu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pitești.

La Colegiul Zinca Golescu, lucrările sunt în grafic, primul etaj din tronsonul I fiind deja gata.

 

La acest tur a fost prezent și reprezentatul firmei care realizează lucrările.

Așa arată sălile de clasă recent reabilitate ⬇️

Așa arată sala de sport ⬇️

Aici, lucrările sunt pe ultima sută de metri. Astfel, sala de sport a Colegiului Național Zinca Golescu va fi gata miercuri, asigură constructorul.

 

Știre în curs de actualizare

Eco moto 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Anonim spune:

    Treaba cu parcarea e greu de înghițit. Să ai un proiect, să nu vezi că n-ai parcări, dar totuși să construiești această sală, în drum, pe prima bandă de circulație, e penal. O anchetă rapid la toți cei implicați și mânjiți. Aia cu postul de manager va fi scos la concurs, e bună la bancul zilei.

  • Anonim spune:

    Lucrările de la Zinca sunt în grafic? Cate minciuni sa mai înghițim? Sau este luna mai și eu nu știu? Lucrările trebuiau deja terminate, dar se pare că suntem total dezinformați, ca pe vremuri! Cu iertare va spun că trăim într-o minciună totală susținută de toate canalele de „informare” sau mai bine spus de „dezinformare”!

  • Valentin Stan spune:

    Draga Anonim,

    Stiu ca CR e greu de inghitit la Primarie.

    Stiu si ca daca veniti voi, albastrii eco, drept barbati gravizi veti distruge tot.
    Daca tot esti verde, de ce nu poti veni cu autobuzul la noua sala „rosie”?

    Multumesc anticipat!

    Cu respect,
    Alt Anonim.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3