930×122 POSADA 5

apa

CUM PLĂTEȘTI ONLINE FACTURILE EMISE DE SC APĂ CANAL 2000 SA

SC Apă Canal 2000 SA Piteşti aduce la cunoştinţă clienţilor săi că a implementat plata online cu cardul a facturilor, direct de pe site-ul societăţii.

Citiți și: Argeș: Avarie! Oamenii au rămas fără apă!

Clienţii care doresc să folosească această modalitate de plată trebuie să aibă cont de utilizator înregistrat pe site-ul societăţii. După autentificare, se accesează opţiunea „Plată facturi“, după care se bifează factura/facturile care urmează a fi achitată/e. Ulterior, utilizatorul va primi prin e-mail confirmarea plăţii online.

Pentru crearea contului, se va accesa site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, secţiunea Clienţi – Servicii online“.

Citiți și: Anunț de ultim moment de la Apă Canal! Se oprește apa! Faceți-vă rezerve!

„Precizăm că se pot plăti atât facturile de apă şi de canalizare, cât şi cele aferente serviciilor de proiectare, execuţie lucrări şi eliberare documente.

Contul online dă posibilitatea utilizatorului să îşi gestioneze, prin intermediul unui computer sau smartphone, relaţia contractuală cu societatea furnizoare de servicii de apă şi de canalizare. Se poate transmite consumul lunar/ indexul contorului de apă, se pot vizualiza facturile emise şi situaţia contului în timp real iar, de acum, se pot efectua plăţi online.

Recomandăm clienţilor noştri să folosească contul online. Este sigur şi eficient!”, se arată într-un comunicat al SC Apă Canal 2000 SA Piteşti.

 

Donaris 555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90